Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк має намір побудувати приміщення для прокату інвентарю біля Сапалаївки

Мер Луцька Микола Романюк 10 лютого 2014 року, обговорюючи плани щодо благоустрою набережної Сапалаївки в поточному році, заявив про намір побудувати приміщення для прокату інвентарю біля річки.
Не виконано
Сказано 10 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/vidbuvsya-zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-romanyuka
  • http://www.lutskrada.gov.ua/greeting/zvit-miskogo-golovy
  • Лист Луцького міського голови Миколи Романюка
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/vidbulasya-vyyizna-narada-z-pytan-blagoustroyu-vodoohoronnoyi-zony-r-sapalayivka
  • https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1661644427405256&id=100006791433571&pnref=story
  • Лист міського голови Луцька Романюка М.Я.

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, приватний підприємець, за кошти якого ведуться роботи з благоустрою зони відпочинку р. Сапалаївка в районі Сіті-Парку на проспекті Волі планує завершити роботи в 2015 році.

31 липня 2015 року відбулася виїзна нарада з питань благоустрою водоохоронної зони р. Сапалаївка. Міський голова дав доручення: відремонтувати пішохідний міст через р. Сапалаївка від Київського майдану до Печерських саун; привести у належний стан прибережну захисну смугу р. Сапалаївка від вул. Задворецької до вул. Винниченка; ліквідувати затори з твердих побутових відходів, в руслі р. Сапалаївка.

Станом на 22 серпня 2015 року проведено комплекс робіт з розчищення русла річки Сапалаївка від вулиці Потапова до Теремнівських ставків, облаштовано розважальну зону, пішохідні та велосипедні доріжки.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 6 листопада 2015 року, у період 2014-2015 років приватним підприємцем Покровським А.В. зроблено пішохідні доріжки вздовж р. Сапалаївка, влаштовано сходи на спуску до р. Сапалаївка, встановлено скейт-парк, три столики для гри в шахи, дитячий майданчик, вуличне освітлення та лавочки, а також пам'ятник Андрію Кузьменку (Скрябіну). На 2016 рік планується спорудити вуличну арт-галерею та універсальний спортивний майданчик для гри у міні футбол, баскетбол, волейбол.