Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк має намір провести каналізацію на Вересне

11 січня 2014 року Луцький міський голова Микола Романюк заявив про наміри провести за рахунок кредитних коштів (значну частину з яких повертатиме держава) каналізацію на Вересневий мікрорайон.
Виконано
Сказано 11 січня 2014 р.

Джерело

  • http://slovovolyni.com/ukr/interviews/15871/
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/miskyy-golova-mykola-romanyuk-pobuvav-na-vulycyah-mista-de-tryvayut-remontni-roboty
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.
  • http://www.volynpost.com/news/54812-budivnyctvo-vodovidveden-u-dvoh-mikrorajonah-lucka-mayut-zavershyty-do-kincia-roku
  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-yaroslavovycha-romanyuka-pered-terytorialnoyu-gromadoyu

Результат

3 жовтня 2014 року міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що в планах на 2015 рік такий великий проект, як ремонт каналізації у Вересневому мікрорайоні.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, в 2014 роцi проведено вiдкритi торги, визначено переможцiв i підписано угоди на будiвництво мереж водовiдведення на Вересневому житловому масиві. У зв'язку з вiдсутнiстю передбаченого фiнансування з Державного бюджету, роботи у минулому роцi не розпочинались.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, у 2015 році за рахунок коштів бюджету розвитку передбачено виділення 4,56 млн грн. на будівництво мереж водовідведення мікрорайону Вересневе (1 черга), будівництво інженерних мереж водовідведення у мікрорайоні Вересневе на передпроектні, проектні роботи та експертизу.

Станом на 4 серпня 2015 року роботи з будівництва мереж водовідведення тривають, у Вересневому прокладено 2500 м каналізаційного колектору. З державного бюджету передбачено на будівництво мережі водовідведення в мікрорайоні Вересневе (перша черга) 11566,23 тис. грн та 6195,906 тис. грн — на Львівський масив. Будівництво планують завершити до кінця 2015 року.

Згідно звіту міського голови Луцька Миколи Романюка від 16 лютого 2016 року, минулого року міська влада завершила роботи з будівництва інженерних мереж водовідведення у мікрорайоні Вересневе загальною протяжністю 3,6 тис. м. Для проведення цих робіт з міського бюджету було виділено кошти на суму 4273,9 тис. грн і з державного - 10328,2 тис. грн.