Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Співголова політичної партії "Наш край"

Гранатуров запланував реконструкцію парку Перемоги до 9 травня 2015 року

До 70-річчя Перемоги планується провести реконструкцію парку Перемоги в Миколаєві, – заявив в.о. міського голови Юрій Гранатуров. В парку буде облаштовано зону відпочинку та декілька сучасних спортмайданчиків, -– уточнив в.о. мера.
Не виконано
Сказано 17 січня 2014 р.

Джерело

  • http://www.gorsovet.mk.ua/news.ua?id=4410
  • Лист в.о. заступника міського голови Є.В. Шевченко
  • http://mkrada.gov.ua/news/307.html

Результат

Відповідно до листа Миколаївської міської ради від 2 лютого 2015 року, цілісний майновий комплекс парку "Перемога" в його сучасних межах, до яких не входять територія спортивного містечка, в 2004 році був зданий в оренду ТОВ " Садовий центр "Перемога" на 49 років. Протягом тривалого часу орендар не виконує своїх договірних зобов'язань, що призвело до порушення санітарного стану території парку.

20.11.2014 Миколаївською міжрайонною прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Миколаївської міської ради та КП ММР "Миколаївські парки" до господарського суду Миколаївської області подана позовна заява щодо розірвання договору оренди цілісного майнового комплексу, стягнення заборгованості по орендній платі та зобов'язання повернути майновий комплекс парку "Перемога" власнику.

На даний час позовна заява є предметом судового розгляду та знаходиться в господарському суді Миколаївської області.

Тільки після розірвання договору оренди у судовому порядку Комунальне підприємство Миколаївської міської ради "Миколаївські парки" зможе взяти на себе зобов'язання по утриманню в належному стані парку "Перемога" та здійснювати роботи по реконструкції.

27 травня 2015 року з ініціативи міської влади у найбільшому міському парку «Перемога» почалася робота з наведення порядку та благоустрою. В парку трудяться близько 50 людей з технікою - прибирають сухостій, косять траву, пиляють сухі дерева. Почали з центральної алеї, бо саме по ній городяни йдуть до міського пляжу «Стрілка».