Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий планує відкрити новий корпус ДНЗ № 14 на вул. Новознесенській до 1 вересня 2014 року

Міський голова Львова Андрій Садовий зазначив, що до 1 вересня 2014 року буде відкрито новий корпус ДНЗ № 14 на вул. Новознесенській. За його словами, тут зможуть займатись 55 дітей.
Не виконано
Сказано 23 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/science-and-education/education/215287-nastupnoho-roku-u-lvovi-mozhut-vidkryty-novyi-sadochok-na-vul-novoznesenskii
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • http://tvoemisto.tv/news/na_vulytsi_novoznesenskiy_vidkryly_dytyachyy_sadochok_88297.html

Результат

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, на сьогодні інвестором проведено коригування проектно-кошторисної документації з метою виведення залишків будівельно-монтажних робіт та визначення вартості робіт для завершення будівництва. Після проведення експертизи проекту, інвестором буде передано об’єкт незавершеного будівництва у власність територіальної громади Львова, який планується добудувати за кошти міського бюджету Львова. Кошти для завершення будівництва планується передбачити у бюджеті розвитку Львова у 2015 році.

4 вересня 2017 року відбулось відкриття дитячого садочку № 14 на вул. Новознесенській, 69. Вартість всього проекту склала 7 млн грн, які надав уряд Німеччини. Міська влада облаштувала ігрові павільйони, закупила меблі та обладнання. Дитячий садок здатний охопити 41 дитину.