Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко пообіцяв зробити ремонт приміщення Громадської ліги інвалідів Рівненщини

Рівненський міський голова Володимир Хомко 19 грудня 2013 року заявив, що допоможе зробити ремонт приміщень колишнього ЖЕКу, де зараз знаходиться Громадська ліга інвалідів Рівненщини.
Архів
Сказано 19 грудня 2013 р.

Джерело

  • http://www.khomko.rv.ua/RivnePortal/ContentPages/Public/Mayor/rivne_news.aspx
  • http://www.khomko.rv.ua/RivnePortal/ContentPages/Public/Mayor/rivne_news.aspx
  • Лист від Рівненського міського голови В.Хомко
  • Лист міського голови Рівного Хомка В.
  • Лист начальника управління Н. Поліщука

Результат

За інформацією наданою міською радою від 7 квітня 2021 року ремонт приміщення було проведено. Оскільки роботи були проведені коштом громадської організації, обіцянка переведена в архів.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 січня 2015 року, проведення ремонту знаходиться на стадії визначення об’єму робіт і їх вартості орендарем, тобто, розрахунки мають бути надані самою лігою інвалідів Рівненщини.

Відповідно до листа міської ради Рівного від 14 липня 2015 року, управлінням комунальною власністю з Рівненською обласною громадською організацією "Громадська ліга інвалідів Рівненщини" укладено два договори нежитлових приміщень за адресою: м. Рівне, вул. Тиха, 1: від 08.08.13 №147-б та від 16.09.2014 №212-б. Обидва договори містять пункт 5.5, яким передбачено обов'язок орендаря здійснювати за власний рахунок капітальний та поточний ремонт орендованого майна.

При цьому зазначено, що РОГО "Громадська ліга інвалідів Рівненщини" не надавала в УКВ розрахунків об'єму ремонтних робіт та їх вартості.