Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє виділити гранти на реалізацію студентських проектів

15 листопада 2013 року на зустрічі зі студентським активом Запоріжжя Олександр Сін заявив, що в місті буде створена система грантів для реалізації студентських проектів. Фонд програми складе 1 мільйон гривень.
Виконано
Сказано 15 листопада 2013 р.

Джерело

  • http://www.meria.zp.ua/test/index.php?id=15287
  • Лист заступника міського голови О.С. Кузьміна
  • Лист заступника міського голови В.І. Малиша

Результат

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 лютого 2015 року, у 2014 році за рахунок коштів міського бюджету 9 молодих вчених та 347 студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації м. Запоріжжя отримували матеріальну допомогу за досягнення у навчанні, науковій та громадській діяльності.

На даний час розроблено проект розпорядження міського голови щодо проведення у м. Запоріжжя конкурсу проектів у сфері енергозбереження та енергоефективності серед студентської молоді та надання за його результатами матеріальної підтримки обдарованій молоді.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 12 жовтня 2015 року, в поточному році на підтримку реалізації студентських проектів та заходів, а також заохочення активу органів студентського самоврядування по департаменту освіти, науки, молоді та спорту міської ради у бюджеті міста передбачено кошти у розмірі 62,6 тис. грн. За рахунок коштів місцевого бюджету 9 молодих вчених та 347 студентів вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації м. Запоріжжя отримують матеріальну допомогу за досягнення у навчанні, науковій та громадській діяльності.

Згідно з розпорядженням міського голови від 25.05.15 №133 "Про затвердження Положення про проведення конкурсу проектів у сфері енергозбереження і енергоефетивності серед студентської молоді та складу конкурсної комісії для проведення конкурсу проектів у сфері енергозбереження і енергоефективності серед студентської молоді" проведено міський Конкурс проектів у сфері енергозбереження та енергоефективності серед студентської молоді. Переможці конкурсу - 9 студентів, отримали почесні грамоти міського голови та підтримку у вигляді матеріальної допомоги у розмірі 27,4 тис. грн.