Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Співголова депутатської фракції "Європейська Солідарність"
  • Член Комітету з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

Геращенко пообіцяла зібрати кошти для ремонту пересувного мамографа в Черкаському онкодиспансері

Депутат Верховної Ради України Ірина Геращенко 21 жовтня 2013 року заявила, що група депутатів перерахує свій одноденний заробіток на ремонт пересувного мамографу у Черкаському онкодиспансері.
Виконано
Сказано 21 жовтня 2013 р.

Джерело

  • http://klichko.org/ua/news/news/gerashchenko-grupa-narodnih-deputativ-pererahuyut-sviy-odnodenniy-zarobitok-na-remont-mamografu-cherkaskogo-onkodispansera
  • http://progolovne.ck.ua/archives/51077

Результат

11 жовтня 2013 року народні депутати від «УДАРу» та «Батьківщини» оприлюднили ініціативу збору коштів на мамограф та почали перераховувати на це свій одноденний заробіток. До акції приєднались депутати різних фракцій - Борис Тарасюк, Олена Кондратюк, Ростислав Павленко, Давид Жванія, Антон Яценко, Олександра Кужель, Сергій Міщенко, Степан Курпіль та інші. В свою чергу, директор департаменту охорони здоров’я Черкаської облдержадміністрації Володимир Брожик повідомив, що місяць тому рішенням сесії було виділено 100 тисяч гривень на ремонт обладнання шляхом внесення змін до обласного бюджету. Щоправда, в самій лікарні про це нічого не знають, а з 16 жовтня на відповідний рахунок надходять лише благодійні внески від депутатів.