Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Підтримати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають намір вступити до військових навчальних закладів

Голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк пообіцяв підтримати дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які мають намір вступити до військових навчальних закладів.
Виконано
Сказано 18 березня 2011 р.

Джерело

  • http://www.unian.net/rus/news/news-426517.html
  • Лист керівника апарату КОДА А.С.Спаського від 15 серпня 2012 року
  • http://www.unian.net/rus/news/news-426517.html

Результат

Згідно з листом керівника апарату КОДА А.С.Спаського від 15 серпня 2012 року, щороку діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, отримують усіляку підтримку з боку Київської облдержадміністрації та мають змогу вступати до військових навчальних закладів України. Найбільш привабливим закладом для них є Київський військовий ліцей ім. Івана Богуна. Для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування регулярно проводяться дні відкритих дверей. У 2011 році 9 дітей, випускників 9 класу, 4 дитини-сироти та дитини, позбавлені батьківського піклування, які закінчили 7 клас загальноосвітніх навчальних закладів, підтвердили свої наміри бути військовими та стали ліцеїстами Київського військового ліцею ім. Івана Богуна. Загалом у 2011 році вступили до навчальних закладів 15 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. Поточного року вступні іспити до військового ліцею склали 13 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.