Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Голубченко боротиметься з будівництвом в зеленій зоні на вул. Серафимовича, 13

Анатолій Голубченко, заступник голови КМДА, 19 серпня 2013 року запевнив, що міська влада допоможе киянам у боротьбі із забудовою в зеленій зоні на вул. Серафимовича, 13 (будуть проведені громадські слухання; буде подано звернення до суду; буде подано звернення на сесію Київради щодо відміни попереднього рішення про передачу цієї ділянки в оренду на 25 років та повернення їй статусу паркової зони).
Не виконано
Сказано 19 серпня 2013 р.

Джерело

  • http://kievcity.gov.ua/news/9452.html
  • http://www.eveningkiev.com/ua/19069/art/1382601461.html
  • https://www.facebook.com/volodymyr.prokopiv.52?fref=nf
  • http://dt.ua/POLITICS/opublikovano-oficiyni-rezultati-viboriv-mera-kiyeva-i-kiyivradi-144503_.html
  • http://kiev.unian.ua/893234-pershiy-zastupnik-golovi-kmda-golubchenko-podav-u-vidstavku-djerelo.html

Результат

19 жовтня 2013 року за ініціативи активістів нещодавно створеного комітету "За сквер на Серафимовича - проти забудови" у приміщенні кінотеатру "Старт" були проведені громадські слухання.

16 липня 2014 року голова постійної комісії Київради з питань земельних відносин, містобудування та архітектури повідомив, що ТОВ «Тельбін ІВА» погодилось відмовитись від права на оренду земельної ділянки на вул. Серафимовича, 6-а у Дніпровському районі на користь громади. На цій ділянці буде розбито парк, а ТОВ «Тельбін ІВА» отримає для будівництва ділянку в іншому місці. Зазначимо, що ці події відбулись після перевиборів мера Києва та міської ради столиці. Сам А. Голубченко подав у відставку 25 лютого 2014 року.