Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова правління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву

Рисухін пообіцяв запустити єдиний держреєстр черговиків на житло в 2013 році

27 грудня 2012 року Голова правління фонду сприяння молодіжному житловому будівництву Леонід Рисухін пообіцяв запустити єдиний держреєстр черговиків на житло в 2013 році.
Виконано
Сказано 27 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://economics.unian.net/ukr/news/151938-do-kvitnya-planuyut-zapustiti-ediniy-derjreestr-chergovikiv-na-jitlo.html
  • http://investhelp.com.ua/content/kabmin-prodlil-do-oktyabrya-srok-formirovaniya-gosreestra-ocherednikov-na-zhile
  • http://minregion.gov.ua/news/sformovano-ediniy-derzhavniy-reestr-gromadyan-yaki-potrebuyut-polipshennya-zhitlovih-umov--napovnennya-reestru-trivae/

Результат

Згідно з постановою Кабміну № 210 від 27 березня 2013 року строки формування Єдиного державного реєстру громадян, які потребують поліпшення житлових умов, були продовжені з 1 січня 2013 року до 1 жовтня 2013 року. За інформацією Мінрегіону, завдання уряду щодо завершення формування реєстру було виконано, однак його наповнення ще триває. Це викликано тим, що значна кількість громадян (330 тисяч), які знаходились на квартирному обліку, не проходили щорічну перереєстрацію. Слід зауважити, що до кінця жовтня до реєстру було внесено лише 250 тисяч громадян. Нагадаємо, що станом на 1 січня 2013 року на квартирному обліку знаходилось 1022 тисяч громадян, з яких майже 143 тисячі громадян було знято з обліку в результаті проведеної інвентаризації.