Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий пообіцяв побудувати нову котельню для гімназії "Престиж"

28 травня 2013 року мер Львова Андрій Садовий пообіцяв, що в гімназії "Престиж" буде ліквідована підвальна котельня, і на зовні буде побудована нова. Один житловий будинок також буде отримувати тепло від цієї котельні.
Виконано
Сказано 28 травня 2013 р.

Джерело

  • http://city-adm.lviv.ua/portal-news/science-and-education/education/211505-a-sadovyi-bilshe-20-mln-hrn-peredbacheno-v-biudzheti-na-remonty-v-nashykh-shkolakh
  • Лист директора департаменту гуманітарної політики О.Березюк
  • http://city-adm.lviv.ua/lmr-news/rubrics/housing-and-utilities/221789-my-zbuduvaly-povnistiu-novu-kotelnu-koefitsiient-korysnoi-dii-92protsent-a-sadovyi-pro-kotelniu-na-vul-veteraniv-11

Результат

Як повідомили у Львівській міській раді, у 2013 році було виготовлено проектну документацію з виносу підвальної котельні гімназії «Престиж» (вул. Ветеранів, 11) та встановлення модульної котельні за рахунок частини вилученої земельної ділянки гімназії. Після передбачення коштів на проведення вищезазначених робіт у бюджеті розвитку м. Львова на 2014 рік буде оголошено конкурсні торги на дані роботи.

Станом на 8 грудня 2014 року введено в експлуатацію нову модульну котельню на вул. Ветеранів, 11. Від цієї котельні тепер тепло отримує гімназія «Престиж» і багатоповерховий будинок.