Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал має намір здійснити заходи із соціального захисту інвалідів у 2013 році

Сергій Надал як міський голова Тернополя відповідальний за виконання пунктів "Програми соціально-економічного розвитку Тернополя на 2013 рік", яка передбачає реалізацію заходів із соціального захисту інвалідів. У 2013 році у Тернополі будуть проведені компенсаційні виплати на догляд за інвалідами; інвалідів буде забезпечено протезно-ортопедичними виробами, спеціальними засобами пересування і самообслуговування, засобами реабілітації; буде створено пункти прокату засобів реабілітації.
Виконано
Сказано 27 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rishennya-miskoi-rad/13946.html
  • http://www.rada.te.ua/normativnie-dokument/rishennya-miskoi-rad/13946.html
  • Лист заступника міського голови І.С.Хімейчука

Результат

Як повідомили в Тернопільській міській раді, у 2013 році проведено компенсаційні виплати на догляд за інвалідами в сумі 261,8 тис. грн. Протезно-ортопедичних виробів видано 6787 одиниць. Спеціальних засобів для пересування і самообслуговування-792 одиниці.

У жовтні 2013 року у відділенні соціально-медичних послуг Тернопільського міського територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг ) відкритий прокатний пункт засобів реабілітації, в якому потребуючі мешканці міста мають можливість безкоштовно отримати необхідні засоби реабілітації.