Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гройсман затвердив рішення про початок реконструкції приміщень по вул. Винниченка,5 у 2013 році

Володимир Гройсман 26 грудня 2012 р. затвердив Програму соціального та економічного розвитку м. Вінниця на 2013 рік, одним із пунктів якої є реконструкція приміщень по вул. Винниченка,5 під центр "Гармонія" (в т.ч. проектні роботи).
Виконано
Сказано 26 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://www.vmr.gov.ua/Docs/CityCouncilDecisions/Forms/DispForm.aspx?ID=2654
  • http://www.vmr.gov.ua/Docs/CityCouncilDecisions/Forms/DispForm.aspx?ID=2654
  • Лист начальника відділу звернень апарату міської ради та її виконкому І.Єлізарової

Результат

Як повідомили у Вінницькій міській раді, станом на початок 2014 року по об'єкту закінчені демонтажні роботи з видалення штукатурки стін, розборки підлог, перегородок. Виконані роботи по заведенню металевих перемичок на дверні та віконні прорізи, влаштовані проектні перегородки, розширені дверні прорізи та влаштовані нові дверні пройоми в існуючих стінах. Ведеться монтаж повітроводів, електричної силової та слаботочної розводки.

Влаштована «коробка» пандуса для проникнення в підвальну частину будинку. Виконані фундаменти, стіни, перекриття, покрівля та підготовка під підлогу.

З метою завершення проекту виконавчим комітетом міської ради надано пакет документів, необхідних для участі у відборі інвестиційних проектів, які можуть фінансуватись у 2014 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.