Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко пообіцяв знести незаконно встановлені кіоски та гаражі-черепашки

3 квітня 2013 року міський голова Рівного Володимир Хомко заявив, що Рівному будуть знесені незаконно встановлені кіоски, а також самовільно встановлені гаражі-черепашки.
Не виконано
Сказано 3 квітня 2013 р.

Джерело

  • http://rv.biznesoblast.com/article/news/rivnenschyna/3817/
  • Лист заступника начальника управління ЖКГ В.Лапюка
  • http://rivne1.tv/Info/?id=29208
  • Лист від Рівненського міського голови В.Хомко
  • http://rtb.rv.ua/company/tele/news/2015/06/09/u-rivnomu-znositimut-nezakonno-vstanovleni-garazhi/
  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx
  • http://www.khomko.rv.ua/ContentPages/Public/Mayor/home.aspx?fdid=15912
  • http://rivnepost.rv.ua/lenta_msgshow.php?id=62237
  • http://www.city-adm.rv.ua/RivnePortal/ukr/files/arh/Shema20150825.pdf

Результат

Станом на кінець 2013 року в місті було знесено біля 15 незаконно встановлених кіосків. Володимир Хомко підкреслив, що до кінця його каденції ця проблема буде повністю вирішена.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 січня 2015 року, затверджено положення та створено відповідну постійнодіючу комісію, яка вивчає законність вставлення кіосків у місті Рівному. Впродовж 2013 – 2014 років було прибрано 15 кіосків, з них 9 було демонтовано самими власниками за приписом вищезгаданої комісії, ще 6 кіосків демонтовано комунальними службами міста.

9 червня 2015 року начальник управління містобудування та архітектури рівного Сергій Семенець повідомив, що у Рівному знесуть незаконно встановлені гаражі та кіоски, на вулицях Фабричній, Льонокомбінатівській та Шухевича. Відповідне рішення підтримали члени міськвиконкому Рівного (відео 0:19 - 0:49).

18 серпня 2015 року на вул. Млинарській у Рівному здійснюють демонтаж гаражів – «черепашок». Було заплановано демонтувати п'ятнадцять об’єктів, але шість з них забрали самі власники.

Станом на 29 серпня 2015 року створена схема, де розміщено усі рівненські кіоски — як ті, що стоять легально, так і споруди без документів. Центральна частина схеми рясніє відмітками незаконно встановлених кіосків, попри те, що міський голова Рівного Володимир Хомко 12 грудня 2013 року заявляв, що до кінця своєї каденції з Рівного зникнуть усі незаконно встановлені кіоски. Каденція Хомка завершується, проблема з незаконними кіосками не вирішена.