Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Шишацький обіцяє надати всю необхідну допомогу постраждалим від пожежі на Вуглегірської ТЕС

1 квітня 2013 року під час прес-конференції Андрій Шишацький пообіцяв, що постраждалим від пожежі на Вуглегірської ТЕС нададуть всю необхідну допомогу, забезпечать належним лікуванням. Нагадаємо, що 29 березня 2013 року в м. Світлодарськ на Вуглегірської теплоелектростанції ДАЕК «Центренерго» на другому блоці сталося загоряння обладнання, що перетирає вугілля на пил.
Виконано
Сказано 1 квітня 2013 р.

Джерело

  • http://donoda.gov.ua/?lang=ua&sec=02.03.09&iface=Public&cmd=view&args=id:4487;tags%24_exclude:46
  • http://www.centrenergo.com/ru/newsroom/news/item_188/
  • Лист начальника Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Донецькій області Л.І. Давиденка

Результат

Кабінет Міністрів виділив 450 тис. грн для допомоги постраждалим на Вуглегірській ТЕС. 15 липня 2013 року Міненерговугілля сплатило 100 тис. грн сім'ї людини, яка загинула, та по 25 тис. грн - 14 особам, які постраждали від пожежі.

За рішенням ЛКК КЛПУ «Донецька обласна клінічна лікарня профзахворювань» та ЦМЛ №2 м. Світлодарська потерпілі на виробництві були направлені на реабілітаційне лікування в санаторії за рахунок коштів Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань на загальну суму 219 296,54 грн.

А також всім потерпілим призначена одноразова допомога на загальну суму 910 770 грн та щомісячні страхові виплати відповідно до відсотка втрати працездатності, а інвалідам ще й пенсія по інвалідності.