Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Вілкул запевнив, що в 2013 році в Харкові побудують 4 будинки в житловому комплексі на вул. Дача

Олександр Вілкул, Віце-прем'єр-міністр України, 28 березня 2013 року запевнив, що в Харкові протягом року побудують ще 4 будинки в житловому комплексі на вул. Дача. В цих будинках харків'яни зможуть придбати доступне житло або отримати пільговий іпотечний кредит.
Виконано
Сказано 28 березня 2013 р.

Джерело

  • http://www.kmu.gov.ua/control/uk/publish/article?art_id=246197728
  • http://www.city.kharkov.ua/ru/news/oleksandr-vilkul-oznayomivsya-z-realizatsiyeyu-zhitlovih-program-v-harkovi-18622.html
  • http://zakon3.rada.gov.ua/laws/show/801-18
  • т.в.о. директора Департаменту І.П. Денисюка

Результат

Відповідно до листа Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 3 березня 2015 року, протягом 2013-2014 років Міжвідомчою комісією з розгляду пропозицій щодо формування переліку об'єктів житлового будівництва, на добудову (будівництво) яких або придбання житла в яких можуть спрямовуватися кошти, були розглянуті житлові будинки №№1,2,3,4,5,6 по вул. Дача - 55 в м.Харкові. За результатами розгляду Комісії певну кількість квартир у вказаних будинках реалізовувалися в рамках бюджетної програми "Здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов.

Всі зазначені житлові будинки прийняті в експлуатацію.