Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий обіцяє, що жодної забудови на вул. Петлюри не буде

Жодної забудови на вул. Петлюри не буде. Про це запевнив мер міста Львів Андрій Садовий на зустрічі з мешканцями вул. Петлюри щодо питання будівництва житлових будинків на цій вулиці. «Є місця, де будувати не можна. Тут є будинок, церква, не треба людям створювати проблеми. Для будівництва житла є Рясне-2, де багато вільних територій. Коли густо населений мікрорайон, коли треба площі для дитячих майданчиків, для спортивних комплексів, не треба це забудовувати. Є тут стоянка. Якщо вона людям потрібна, то буде використовуватись, можна, за потреби, облаштувати спортивний майданчик, але жодної забудови», - зазначив під час зустрічі з мешканцями вул. Петлюри міський голова Львова Андрій Садовий.
Архів
Сказано 30 січня 2013 р.

Джерело

  • http://www.pohlyad.com/news/n/8916
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • Лист директора департаменту містобудування Львівської міської ради А. Павліва

Результат

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, в період з грудня 2012 року до 25 грудня 2014 року департамент містобудування не розглядав звернень та не видавав містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки вул. С. Петлюри у м. Львові.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 27 липня 2015 року, відповідно до положення про управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин департаменту містобудування ЛМР розгляд звернень щодо відведення земельних ділянок здійснюється цим управлінням. У 2014 - 2015 роках до даного структурного підрозділу не надходили звернення щодо відведення земельних ділянок для будівництва житлових будинків на вул. В. Петлюри.