Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Бахтеєва запевняє, що найближчим часом буде відкрито нову будівлю Центру з пересадки кісткового мозку та дитячої онкогематології лікарні «ОХМАТДИТ»

Тетяна Бахтеєва, голова Комітету Верховної Ради з питань охорони здоров'я, 4 лютого 2013 року повідомила, що найближчим часом буде завершено будівництво нової будівлі Центру з пересадки кісткового мозку та дитячої онкогематології лікарні «ОХМАТДИТ». За словами Тетяни Бахтеєвої, це будівництво визначено Президентом як першочергове завдання.
Не виконано
Сказано 4 лютого 2013 р.

Джерело

  • http://www.partyofregions.org.ua/ua/news/510f9d0d3fcad0750b000095
  • http://www.ukurier.gov.ua/uk/articles/premyer-ministr-ukrayini-mikola-azarov-iz-dopovidi/p/
  • http://health.unian.net/country/872651-na-dostroyku-korpusa-ohmatdeta-sredstva-ne-predusmotrenyi.html

Результат

8 травня 2013 року газета "Урядовий кур'єр" привела слова із виступу Миколи Азарова у Верховній Раді про те, що новий корпус дитячої лікарні «Охматдит» з Центром онкогематології та трансплантації кісткового мозку ще будується. 15 січня 2014 року під час прес-конференції юрист Олександр Пономарьов повідомив, що в бюджеті на 2014 рік абсолютно не передбачено фінансування будівництва нового корпусу "Охамтдиту". Фінансування необхідно в сумі 750 млн грн. Чи будуть виділені кошти з капітальних витрат на фінансування будівництва, невідомо.