Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Добкін обіцяє відкрити технопарк «П'ятихатки»

Голова Харківської облдержадміністрації М. Добкін заявив, що в Харкові планують відкрити технопарк «П'ятихатки», який розміститься на ділянці площею більше 200 гектарів, що належить Національному науковому центру «Харківський фізико-технічний інститут» НАН України. Реалізацію проекту планується розпочати в кінці 2011 - першій половині 2012 року. У рамках реалізації проекту українсько-російського технопарку «Слобожанщина» та технополісу «П'ятихатки» протягом восьми років планується залучити близько 3 мільярдів гривень.
Архів
Сказано 1 березня 2011 р.

Джерело

  • http://commercialproperty.ua/news/detail.php?ID=44516
  • http://www.city.kharkov.ua/ru/news/gennadiy-kernes-tehnopolis-p-yatihatki-tse-gotoviy-strategichniy-proekt-pid-klyuch-14751.html
  • http://5hatki.kharkov.ua/tag/texnopark/
  • http://technopolis5.com/newsaevents/111-mochenkov-itogi

Результат

Станом на кінець серпня 2012 року тільки планується подати на розгляд Парламенту законопроект про створення технополісу «П'ятихатки».

4 червня 2013 народними депутатами від Харкова був поданий на реєстрацію законопроект про технополіс «П'ятихатки». 26 лютого 2014 року Михайло Добкін написав заяву про звільнення з посади голови Харківської обласної державної адміністрації.