Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Хомко пообіцяв позбавляти ліцензій або обмежувати графік роботи закладів торгівлі, які продаватимуть заборонені товари неповнолітнім

Міська влада буде позбавляти ліцензій або обмежувати графік роботи закладів торгівлі, які продаватимуть заборонені товари неповнолітнім Про це розповыв міський голова Рівного Володимир Хомко. "Власників магазинів, в яких виявимо факти продажу заборонених товарів неповнолітнім, позбавлятимемо ліцензій або обмежуватимемо графік роботи. Сподіваємося, що таким чином зможемо вплинути на власників торгових закладів і зменшити кількість таких порушень." - сказав Хомко.
Архів
Сказано 23 січня 2013 р.

Джерело

  • http://rivne.com.ua/news/2013/01/23/102933.html
  • http://charivne.info/news/Rivnenskiy_supermarket_pokarali_za_prodazh_alkoholyu
  • Лист від Рівненського міського голови В.Хомко

Результат

Правоохоронні органи міста Рівне періодично проводять рейди з контрольними закупками забороненого товару в закладах торгівлі. Так, в серпні 2013 року магазин торговельної мережі «Наш край» було покарано за незаконний продаж неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Відповідно до листа Рівненської міської ради від 23 січня 2015 року, з метою профілактики працівниками сектору КМСД Рівненського МІ УМВС України в Рівненській області проведено 97 рейдів по місцях концентрації молоді, спрямованої на виявлення фактів продажу спиртних, алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, перебування дітей без супроводу дорослих у розважальних закладах після 22 години 00 хвилин. У ході відпрацювання виявлено 30 фактів продажу алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім, відповідно складено адміністративні протоколи, за вчинення правопорушення передбаченого ч.2 ст.156 КУпАП.

15 липня 2015 року члени Рівненського міського виконавчого комітету, керуючись рекомендаціями членів координаційної ради з питань профілактики злочинності серед неповнолітніх прийняли рішення про обмеження роботи магазину "Бахус" до 22:00.