Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Голова Івано-Франківської обласної організації Української Народної Партії

Анушкевичус обіцяє відкрити садочок у селі Угорники

Місто відкриє новий садочок у селі Угорники, що підпорядковане Франківській міській раді. Про це заявив мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус в інтерв'ю виданню Репортер. "Плануємо відкрити кілька нових закладів. В тому числі - садочок у селі Угорники" - розповів мер Франківська.
Виконано
Сказано 17 січня 2013 р.

Джерело

  • http://www.report.if.ua/poglyad/poglyad/viktor-anushkevychus-vesilnym-generalom-ne-buv-i-ne-budu
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/zvit-mvk-2013.pdf
  • http://www.mvk.if.ua/uploads/files/zvit-mvk-2013.pdf
  • Лист керуючого справами виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради А. Лиса
  • http://www.mvk.if.ua/news/30503/
  • Лист начальника управління капітального будівництва Виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради В.Ковальчука
  • http://styknews.info/novyny/sotsium/2015/08/20/v-ivano-frankivsku-z-1-veresnia-2015-roku-u-pershykh-klasakh-navchatymetsi

Результат

В 2013 році будівництво дитячого садка в селі Угоринки було відібрано регіональною конкурсною комісією та включено в перелік інвестиційних програм Мінекономрозвитку України.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 16 січня 2015 року, за кошти міського бюджету розроблена проектно-кошторисна документація по об'єкту: "Дитячий садок в с. Угорники Івано-Франківської міської ради". На виконання розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 3 травня 2012 року № 302, проектно-кошторисна документація передана на баланс Головному управлінню регіонального розвитку та будівництва Івано-Франківської ОДА, як "Замовнику". Також в 2014 році з міського бюджету надана субвенція Івано-Франківському обласному бюджету в розмірі 8 млн. грн. на будівництво дитячого садка в с. Угорники.

20 січня 2015 року під час прес-конференції міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса та заступника міського голови з економічних питань Богдана Білика йшлося про головні пріоритети роботи міської влади в 2015 році. Віктор Анушкевичус проінформував, що планує завершити будівництво дитячого садочку в селі Угорники та здати в експлуатацію в 2015 році.

Відповідно до листа Івано-Франківської міської ради від 10 червня 2015 року,

будівництво дитячого садочка в с. Угорники продовжується. Замовником по даному об'єкту виступає УКБ облдержадміністрації.

20 серпня 2015 року начальник Івано-франківського міського управління освіти Наталя Микула повідомила, що очікується відкриття ДНЗ у мікрорайоні Пасічна, с.Вовчинець, с.Угорники.