Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Секретар Комітету з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України

Папієв заявив, що сильні снігопади не порушать життєдіяльність області

Голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв заявив, що сильні снігопади не порушать життєдіяльність області, зокрема, звичайний ритм руху на основних автомагістралях. Варто зазначити, що напередодні 10 грудня 2012 року на території області випала місячна норма снігу.
Виконано
Сказано 10 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://www.oda.cv.ua/news/okrim-klopotiv-snig-prinis-bagato-koristi-dlya-oblasti-peredusim-dlya-agrariiv-mikhailo-papiev
  • Лист заступника голови-керівника апарату Чернівецької ОДА В.Бурлаки

Результат

Як повідомили у Чернівецькій ОДА, всі сили цивільного захисту області з 21.03.2013 року були переведені на посилений режим несення служби, а чергові караули підрозділів УДСНС України в Чернівецькій області переведені на двозмінний режим чергування.

Протягом 22.03.2013-24.03.2013 р. Службою автомобільних доріг у Чернівецькій області було проведено комплекс робіт з розблокування під'їздів до населених пунктів та покращення проїзду дорогами загального користування області. У результаті здійснених заходів, станом на 6 годину ранку, 25.03.2013 р. під'їзди до всіх населених пункти області були розчищені.