Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Львова
  • Голова партії "Самопоміч"

Садовий обіцяє не допустити забудови території Снопківського парку

Мер Львова Андрій Садовий запевнив, що не допустить ніякої забудови території Снопківського парку. Про це міський голова сказав, коментуючи рішення виконкому Львівської міської ради щодо розроблення детального плану забудови території на вул. Кримській.
Виконано
Сказано 5 грудня 2012 р.

Джерело

  • http://portal.lviv.ua/news/2012/12/05/152731.html
  • http://dyvys.info/ekonomika/proty-chynovnykiv-lvivskoji-miskrady-porusheni-kryminalni-provadzhennya-za-snopkivskyj-park-video.html
  • Лист в.о. начальника департаменту містобудування Львівської міської ради Коровайника С.
  • Лист директора департаменту містобудування Львівської міської ради А. Павліва

Результат

Відповідно до листа Львівської міської ради від 15 січня 2015 року, з метою зняття соціальної напруги, викликаною безпідставними інформаційними повідомленнями щодо нібито намірів забудови парку "Снопківський", Львівським міським головою видано розпорядження від 3 квітня 2013 року "Про утворення комісії для розгляду подання заступника прокурора Львівської області від 19.03.2013 № 05/3-246 вих-13 та депутатського запиту депутата міської ради В. Горона від 19.03.2013 № 190313/21/1", яким визначено до затвердження у встановленому порядку меж парку "Снопківський" не здійснювати підготовку проекту рішення виконавчого комітету про розроблення детального плану території у межах вулиць Зеленої, Липової Алеї, В.Стуса, Кубанської.

Також на виконання цього розпорядження проведено інвентаризацію сторонніх та суміжних землекористувачів (землевласників) парку "Снопківський", результати якої скеровано у відповідні правоохоронні та природоохоронні органи для реагування в межах компетенції на факти самозахоплень території парку. На сьогодні виконавчими органами Львівської міської ради здійснюється контроль за усуненням цих порушень.

Відповідно до листа Львівської міської ради від 27 липня 2015 року, з метою усунення виявлених порушень та надання висновків щодо вирішення питання правомірності наявності сторонніх землекористувачів в межах парку "Снопківський", які володіють документами на право користування земельними ділянками, департаментом містобудування ЛМР скеровано матеріали інвентаризації суміжних та сторонніх землекористувачів (землевласників) даного парку до прокуратури Львівської області, прокуратури м. Львова, Державного інституту проектування міст "Міспроект", Державної екологічної інспекції в Львівській області, Інспекції сільського господарства у Львівській області, інспекції Держархобудконтролю для вжиття заходів реагування та надання висновків в межах компетенції. Департаментом містобудування скеровано низку повторних листів до вище зазначених органів з даного приводу.