Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Пеклушенко обіцяє домогтися виплати заробітної плати бюджетникам у повному обсязі

Олександр Пеклушенко 29 листопада 2012 року заявив, що обласна влада зробить все можливе, щоб вчасно та в повному обсязі виплатити зарплату працівникам бюджетної сфери. За словами губернатора, зараз сума заборгованості складає 3,1 млн. грн., а вже в грудні дійде до 56 млн. грн.
Виконано
Сказано 29 листопада 2012 р.

Джерело

  • http://www.zoda.gov.ua/news/17574/oleksandr-peklushenko-mi-zrobimo-vse-vid-nas-zalezhne,-shob-ljudi-otrimali-zarplatu-vchasno-ta-v-povnomu-obsyazi.html
  • Лист заступника керівника апарату Запорізької ОДА В.Г.Кархачова від 26 липня 2013 року
  • http://nsppzp.ucoz.ua/publ/informacija_viddilennja/vidbulos_chergove_zasidannja_zaporizkoji_oblasnoji_komisiji_z_pitan_pogashennja_zaborgovanosti_zarobitnoji_plati_ta_viplati_inshikh_socialnikh_vip/2-1-0-188
  • http://www.zoda.gov.ua/images/article/original/000035/35107/zvit-po-prioritetnim-napryamam-roboti-za-2013-roku.pdf

Результат

За інформацією Департаменту фінансів Запорізької облдержадміністрації, впродовж січня - червня 2013 року заробітна плата працівниками бюджетної сфери Запорізької області нарахована та виплачена в повному обсязі.

На засіданні Запорізької обласної комісії з питань погашення заборгованості заробітної плати заявлено, що станом на 1 листопада 2013 року бюджетники отримали зарплату в повному обсязі.

У звіті щодо пріоритетних напрямів роботи Запорізької ОДА повідомляється, що в 2013 році зарплата працівникам бюджетних установ сплачувалась вчасно.