Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Тернополя

Надал має намір забезпечити збут продукції ВАТ «ТО «Текстерно» на місцевому ринку

Міський голова Тернополя Сергій Надал пообіцяв забезпечити збут продукції ВАТ «ТО «Текстерно» на місцевому ринку. Таку обіцянку мер дав 26 листопада за результатами його зустрічі з ініціативною групою працівників підприємства, які пікетували Тернопільську міськраду.
Виконано
Сказано 26 листопада 2012 р.

Джерело

  • http://www.rada.te.ua/novyny/13593.html
  • Лист заступника міського голови Л.О.Бицюри

Результат

Як повідомили у Тернопільській міській раді, з метою реалізації готової продукції ВАТ «Текстерно» в місті працює спеціалізований магазин підприємства (Бульвар Шевченка, 37) площею 149 м.кв.; на ринках міста створено належні умови для реалізації продукції власного виробництва, визначено місця для реалізації товарів місцевого виробництва; проводиться роз'яснювальна робота з представниками виробників продукції та керівниками і власниками закладів торгівлі міста.

З метою популяризації місцевого товаровиробника, розширення доступу товарів на внутрішній ринок м. Тернополя та області, збільшення ринків збуту, в тому числі в інших регіонах, Тернопільською міською радою виготовлено буклет про інвестиційний потенціал та провідні підприємства міста Тернополя «Зроблено в Тернополі» (на українській і на англійській мовах), в якому представлено ВАТ «Текстерно».