Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Путілов обіцяє створити на Херсонщині мережу ринків для реалізації сільгосппродукції

На парламентських виборах 2012 року кандидат в народні депутати України від партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка" по одномандатному виборчому округу №183 Путілов Андрій Станіславович у своїй передвиборчій програмі обіцяє створити мережу ринків для реалізації сільськогосподарської продукції Херсонської області за рахунок перерозподілу податків та зміни системи їх адміністрування.
Виконано
Сказано 9 серпня 2012 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/wp407pt001f01=900pf7201=2695.html
  • http://www.cvk.gov.ua/vnd2012/files/showdocpf7201=2695pd410f01=27
  • Лист керівника апарату ОДА В. Клюцевського

Результат

Відповідно до листа Херсонської обласної державної адміністрації від 12 березня 2015 року, на сьогодні область удосконалює логістичний потенціал оптових ринків Херсонської області, які безумовно повинні мати виробничий ланцюг – передпродажної підготовки, охолодження, сортування, миття, зберігання та формування оптових партій на продаж сільськогосподарської продукції. З цією метою в регіон активно залучаються міжнародні проекти технічної допомоги, які надають технічну підтримку та грантове заохочення організаціям виробників та самостійних фермерів в створенні заготівельно-збутових кооперативів та логістичних потужностей, у тому числі оптових ринків.

Зокрема, на території Голопристанського району відкрито оптовий ринок «Новий ринок», який позитивно впливає на економіку регіону в цілому, а саме вирішує проблеми збуту продукції в сільському господарстві. На території Скадовського району на базі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Широке» збудоване та введене в дію овочефруктосховище. Створено умови для започаткування діяльності оптового ринку в с. Чорнянка Каховського району, що утворений на базі сільськогосподарського обслуговуючого кооперативу «Чорняночка».