Тижневий дайджест станом на 17 вересня 2012 року

Читать на русском

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 44-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Віце-прем'єр-міністр - Міністр інфраструктури Борис Колесніков, Міністр аграрної політики та продовольства Микола Присяжнюк та кандидат в народні депутати від партії "Україна - Вперед!" Ілля Ємець.

В контексті затвердження проекту Державного бюджету Прем'єр Микола Азаров перелічив основні напрямки діяльності на 2013 рік. Зокрема, планується зменшити споживання газу у 2 рази, збільшити рівень мінімальної заробітної плати та пенсії військовослужбовцям, відкрити 7 перинатальних центрів, а також придбати необхідне обладнання для Інституту педіатрії, акушерства та гінекології.

Міністр інфраструктури Борис Колесніков має намір покращити базу підготовки майбутніх пілотів. У наступному році, за його словами, буде придбано 2 комп'ютерних авіаційні тренажери, а через 2 роки - авіасимулятор типу Boeing 737. В той же час очільник аграрного відомства Микола Присяжнюк ставить за мету розвиток океанічного флоту та зариблення внутрішніх водойм.

Керівник напрямку "Доступна і якісна медицина" в партії "Україна - Вперед!" Ілля Ємець впевнений, що створення системи ранньої діагностики та лікування інфарктів допоможе вчасно попередити розвиток захворювання. Разом з тим, першочерговим завданням, на його думку, повинно бути кардинальне зростання обсягів фінансування вітчизняної медицини.

Протягом аналізованого періоду часу 17 обіцянок отримали статус "Виконано" та 22 - "Не виконано".

На жаль, анонсоване Анатолієм Присяжнюком будівництво тролейбусних ліній на автодорогах Київ - Ірпінь та Київ - Бровари у поточному році так і не буде розпочато, оскільки реалізація обох проектів знаходиться на стадії розробки проектно-кошторисної документації. А от голова КМДА Олександр Попов дотримав свого слова: ціни на проїзд у міському комунальному транспорті не змінювалися з 2009 року.

Станом на 17.09.2012 року в системі "Слово і діло" налічується 658 персон та 6386 обіцянок, з них 3371 у процесі, 1583 виконаних та 1432 невиконаних.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: