Які дороги обіцяє побудувати «Укравтодор» в 2014-му і наступних роках?

Читать на русском

У системі «Слово і діло» зареєстровано 16 обіцянок голови Державного агентства автомобільних доріг Євгенія Прусенка, які стосуються будівництва та капітального ремонту автомагістралей та інших об'єктів у 2014-му і наступних роках.

Так, в травні 2013-го голова «Укравтодору» заявив, що до кінця 2014 року будуть реалізовані проекти з будівництва переходу через Дніпро в Запоріжжі і з будівництва окружної дороги Києва, втім, пізніше він повідомив, що за ці строки вдасться завершити тільки перші черги згаданих об'єктів.

Також у травні минулого року Прусенко проанонсував реалізацію до кінця 2014 року проекту з будівництва траси Київ-Канів-Чигирин-Дніпропетровськ по правому березі Дніпра.

У липні голова «Укравтодору» оголосив про плани до кінця 2014 року побудувати концесійні дороги Краковець-Львів-Броди-Рівне та Щербаківка-Харків-Новомосковськ, а в 2015-16 роках - дороги Одеса-Рені, Ульянівка-Миколаїв-Херсон-Красноперекопськ-Сімферополь, Дніпропетровськ-Запоріжжя-Мелітополь-Джанкой-Сімферополь і Дніпропетровськ-Решетилівка.

У жовтні 2013 року Прусенко видав нову порцію обіцянок щодо ремонту доріг: за його словами, до кінця 2014 року буде завершено капремонт дороги від Лубен до Полтави, розпочато ремонт ділянки дороги Київ-Знам'янка та ремонт дороги Київ-Чернігів-Нові Яриловичі, проведено дві третини робіт з капітального ремонту дороги від Києва до Білої Церкви.

Варто зазначити, що згідно з ще однією обіцянкою Євгена Прусенка, в 2014 році на ремонт доріг будуть направлені близько 5 млрд. грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: