Донецькі губернатор, мер і голова облради відповідальні «під одну гребінку»

Читать на русском

Рейтинги відповідальності мера Донецька Олександра Лук'янченка, голови Донецької обласної державної адміністрації Андрія Шишацького та голови Донецької обласної ради Андрія Федорука є практично ідентичними: 29%, 26% і 26% відповідно.

При цьому станом на 15 січня 2014 року в системі «Слово і діло» зафіксовані 126 обіцянок Лук'янченка, з яких мер зумів виконати 37, з 25-ма не впорався і 64 продовжують очікувати свого виконання.

Згідно зі статистикою порталу, Шишацький в свою чергу дав 134 обіцянки, з яких йому вдалося втілити 35, 27 виконати не вдалося, а більшість - 72, ще чекають на виконання.

У порівнянні з вищеназваними керівниками Донецького регіону голова облради Андрій Федорук відзначився невеликою кількістю обіцянок - у системі «Слово і діло» їх 19. З них Федорук виконав 5, 3 обіцянки були провалені, а 11 знаходяться «в процесі».

«Коментуючи відповідальність керівників Донецької області, як бачимо, складно когось виділити - рейтинги Лук'янченка, Шишацького та Федорука практично на одному рівні, однаково невисокі. Втім, вони відповідають середнім показникам чиновників по країні. З позитивних моментів варто відзначити, що у всіх трьох кількість виконаних обіцянок перевищує число провалених», - заявив головний редактор порталу «Слово і діло» Влад Решетняк.

Рейтинги відповідальності Лук'янченка, Шишацького та Федорука розраховані як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості даних кожним з них обіцянок.

З усіма обіцянками зазначених персон можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: