Що обіцяє керівництво «Укрзалізниці» пасажирам та своїм працівникам?

Читать на русском

У системі «Слово і діло» зафіксовані 11 обіцянок гендиректора Державної адміністрації залізничного транспорту «Укрзалізниця» Сергія Болоболіна, 1 з яких було виконана, 1 - не виконана, а решта 9 знаходяться в процесі виконання.

Так, Болоболіну вдалося виконати свою обіцянку щодо ремонту не менше 300 зерновозів на місяць, в той же час обіцяна ним модернізація вокзального комплексу в Донецьку у встановлені строки завершена не була.

Варто зазначити, що з 9 обіцянок «в процесі» 5 стосуються самої «Укрзалізниці» та її працівників: так, ще в січні минулого року Болоболін пообіцяв збільшити доходність очолюваного ним підприємства, а в квітні того ж року заявив, що приватизації «Укрзалізниці» не буде. Також гендиректор УЗ дав обіцянку реформувати відомство, уникнувши при цьому масових звільнень.

Крім того, Болоболін виключив переведення працівників «Укрзалізниці» на неповний робочий тиждень і анонсував, що в 2014 році на кожній із 6 залізниць побудують і введуть в експлуатацію не менше 100 квартир для залізничників.

Ще 4 обіцянки керівника УЗ присвячені послугам, які надає «Укрзалізниця», тобто безпосередньо стосуються пасажирів і ділових партнерів підприємства.

Зокрема, 29 листопада 2013 року Болоболін запевнив, що наступного року підвищення тарифів на пасажирські та вантажні залізничні перевезення не планується.

Актуальною для пасажирів також є обіцянка Болоболіна до 2015 року реалізувати проект швидкісного руху в Крим, а для контрагентів підприємства - ввести спрощені процедури для організації вантажних перевезень.

Крім того, гендиректор «Укрзалізниці» також пообіцяв завершити в 2013 році проектування електрифікації на ділянці Долинська-Миколаїв.

Нагадаємо, що поточний рейтинг відповідальності Сергія Болоболіна в системі «Слово і діло» становить 9%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: