Власенко як і раніше залишається невиїзним

Читать на русском

Сьогодні Печерський районний суд Києва продовжив строк запобіжного заходу екс-нардепу Сергію Власенку, повідомляє прес-служба партії «Батьківщина».

Як відомо, 12 листопада цей же суд встановив для Власенка запобіжний захід у вигляді грошової застави в розмірі майже 23 тис. грн., а також зобов’язав його здати закордонний паспорт і не виїжджати за межі Києва. 

На думку Власенка, накладені на нього обмеження заважають йому виконувати функції захисника екс-прем’єра Юлії Тимошенко та заступника голови партії «Батьківщина».

Як зазначається у повідомленні прес-служби, сьогоднішнє рішення суду унеможливить відвідання Власенком з 13 по 16 січня Брюсселя, куди його запросили представники Європарламенту для консультацій щодо справи Юлії Тимошенко.

Наступне судове засідання у справі Власенка призначене на 16 січня.

Нагадаємо, що Власенка звинувачують за статтями 125 і 126 Кримінального кодексу України в завданні легких тілесних ушкоджень та побоїв своїй колишній дружині Наталії Окунській.

5 березня 2013 року голова фракції партії «Батьківщина» Арсеній Яценюк пообіцяв звернутися до Європейського суду з прав людини у разі позбавлення народного депутата Сергія Власенка мандата.

Приблизно тоді ж народні депутати від Партії регіонів Володимир Сальдо та Владислав Лук’янов прогнозували, що Власенка не заарештують. 

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: