Парадоксально, але факт: Захарченко поки найвідповідальніший в Кабміні

Читать на русском

Міністр внутрішніх справ Віталій Захарченко має найбільш високий рейтинг відповідальності серед всіх членів Кабінету Міністрів - 45%, повідомляє «Слово і діло».

На другому місці за показником відповідальності перебуває міністр молоді та спорту Равіль Сафіуллін - його рейтинг становить 39%, на третьому місці з рейтингом 37% міністр освіти і науки Дмитро Табачник.

Слідом ідуть віце-прем'єр Костянтин Грищенко (рейтинг відповідальності 34%), міністр закордонних справ Леонід Кожара (33%) , віце-прем'єр Олександр Вілкул (29%) , перший віце-прем'єр Сергій Арбузов (26%) і керівник Міндоходів Олександр Клименко (24%).

Варто зазначити, що голова Кабінету Міністрів Микола Азаров розташувався в рейтингу відповідальності членів КМУ лише на 9-му місці - його показники становлять 22%.

Рейтинг відповідальності віце-прем'єра Юрія Бойка становить 18%, аналогічний відсоток виконаних обіцянок у міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадія Темника. Слідом розташувалися міністр інфраструктури Володимир Козак (16%), а також міністр соцполітики Наталія Королевська, міністр аграрної політики Микола Присяжнюк і міністр економічного розвитку Ігор Прасолов (у всіх трьох рейтинг відповідальності становить 15%).

У п'ятірці аутсайдерів - міністр енергетики Едуард Ставицький (14%), міністр екології Олег Проскуряков (12%), міністр охорони здоров'я Раїса Богатирьова (11%), міністр культури Леонід Новохатько (6%) і міністр оборони Павло Лебедєв (1%).

Рейтинг відповідальності членів Кабінету Міністрів, з яким можна ознайомитися за цим гіперпосиланням, розрахований як співвідношення виконаних обіцянок кожного з них до загальної кількості даних кожним з політиків обіцянок.

З усіма обіцянками перерахованих вище членів Кабінету Міністрів можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло», наведених за гіперпосиланнями вище.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: