На початку року Чечетов порадував фірмовим парадоксальним умовиводом

Читать на русском

Народний депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов вважає, що представники європейських посольств в Україні та європейські політики публічно принизили партію «Свобода» і прихильників націоналістичного руху тим, що не брали участь у смолоскипній ході з приводу 105-річчя з дня народження Степана Бандери.

«Свобода» - це ядро майдану. Я очікував, що представники європейських посольств будуть особисто нести портрети неонацистського ідола Бандери. Однак цього не сталося, і, таким чином, - це плювок у бік Галичини, плювок у бік «Свободи». Такого приниження націоналісти з Західної України ще ніколи не терпіли. Європа просто втоптала їх у бруд і принизила», - цитує нардепа прес-служба Партії регіонів.

За словами Чечетова, Європа відвертається від українських націоналістів «як від прокажених». У той же час сам нардеп слідом за цим пояснив ігнорування європейськими політиками дій «Свободи» та її заходів внутрішніми проблемами самої Європи.

«З одного боку, Великобританія готується до референдуму з питання відділення Шотландії. З іншого боку, ми бачили страхітливе побоїще в Гамбурзі, коли тисячі поліцейських по звірячому били молодь. По-третє, в самому центрі Європи - в Чехії - убили посла Палестини. Крім того, цілий ряд європейських країн знаходиться на межі банкрутства і дефолту. Європа тріщить по всіх швах і їм зараз не до України», - заявив нардеп-регіонал.

Як повідомляло «Слово і діло», перший заступник голови фракції Партії регіонів, народний депутат Михайло Чечетов виконав менше однієї чверті даних ним обіцянок - лише 9 з 40.

При цьому майже половину всіх своїх обіцянок - 19 - Чечетов провалив, а 12 його заяв все ще чекають свого виконання.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: