Сам факт нарахування пенсій у свята Королевська вважає досягненням

Читать на русском

Міністр соціальної політики Наталія Королевська заявила, що пенсії у січні 2014 року будуть виплачені відповідно до графіка, незважаючи на тривалі свята.

«Цього року перший тиждень січня, коли і розпочинається виплата пенсій, – вихідні дні. Однак, щоб громадяни не відчули жодних незручностей, ще 30 грудня 2013 року поштовим відділенням та відділенням банків було перераховано близько 2,4 млрд. грн. для забезпечення цих виплат», - цитує Королевську прес-служба Мінсоцполітики.

Зі слів міністра, виплата пенсій відповідно до поденного графіка відбуватиметься до 7 січня.

Як зазначила Королевська, відділення зв’язку розпочнуть виплату пенсій 4 січня і працюватимуть також 6 січня, в той час як Пенсійний фонд продовжить фінансування виплати пенсій 3 січня.

Варто зазначити, що в системі «Слово і діло» зафіксовано 10 обіцянок Наталії Королевської щодо пенсійного забезпечення громадян та діяльності Пенсійного фонду.

Нагадаємо, 6 лютого 2013 року Королевська повідомила, що протягом всього року пенсії виплачуватимуться без затримок, але ця обіцянка була провалена.

27 лютого 2013 року Королевська пообіцяла ліквідувати дефіцит Пенсійного фонду, а 13 березня повідомила, що перед її відомством стоїть завдання збільшити надходження до ПФ на 40 млрд. дол.

25 вересня 2013 року міністр пообіцяла виплачувати пенсії усім громадянам, які виїхали на постійне проживання за кордон.

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: