Депутати пригрозили міністрам-силовикам відставкою

Читать на русском

Члени Комітету з протидії корупції дали керівникам силового блоку України два місяці для остаточного звіту та озвучування підсумкових висновків з питань злочинів режиму Януковича.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав заступник голови Комітету, народний депутат Борислав Береза, передає «Слово і Діло».

За словами депутата, Комітет з протидії корупції визнав звіт про хід слідства стосовно злочинів на Майдані, економічних злочинів режиму Януковича і повернення награбованого Україні  незадовільним.

Береза ​​повідомив, що у зв'язку з цим було прийнято рішення нагадати про персональну відповідальність за хід розслідування керівникам всіх силових відомств, а також підготувати їм список завдань.

«Для зміни ситуації обмежити остаточний термін розслідування – дати два місяці для остаточного звіту і озвучування підсумкових висновків з обох питань. У випадку, якщо результат звіту не дасть відповіді на питання, хто персонально відповідальний за терор на Майдані та не задовольнить наш комітет – ініціювати відставку всього силового блоку», – заявив політик.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: