Порошенко ділиться рецептами, Ляшко їде в АТО. Як проведуть Пасху політики?

Читать на русском

Більшість українських політиків планують провести свято Воскресіння Господнього в родинному колі, однак є й ті, хто обіцяє відвідати в ці дні українських бійців на передовій.

Як проведуть своє дозвілля політики в ці дні, дізнавались журналісти газети «Сегодня», пише «Слово і Діло».

Так, глава держави похизувався рецептами пасок від своєї дружини. Спробувати таку ж паску, яку смакуватиме в неділю родина Порошенків, тепер може будь-хто, зайшовши на сторінку Президента в соцмережах та приготувавши традиційний пасхальний хліб за фірмовим рецептом Марини Порошенко.

Зустрічати свято з родиною збирається і депутатка від «Батьківщини» Олександра Кужель, яка хоче в неділю зібрати за святковим столом усю родину. На рідну Черкащину в неділю поїде представник «БПП» Микола Томенко. Так само додому, до Харкова, збирається депутатка «Радикальної партії» Олена Кошелева, яка навіть розповіла журналістам, що готує друзям сюрприз у вигляді ексклюзивних писанок власного розпису.

А от лідер «РПЛ» Олег Ляшко запланував собі на цей вікенд дуже насичену програму. Так, якщо вірити його словам, сьогодні Ляшко відвідає бійців АТО на передовій. У п'ятницю політик возив подарунки дітям-сиротам на Чернігівщину. І тільки в неділю головний радикал країни планує возз'єднатися з родиною.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Олег Ляшко так само обіцяв, що зустріне Новий рік із захисниками України в АТО, однак пізніше сам повідомив, що святкував його вдома. Цікаво, що на запитання кореспондента «Слова і Діла», де ж усе-таки він зустрів свято, Ляшко відповів, що встиг побувати і там, і там.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: