Екс-голова Фінінспекції Гордієнко вже дав свідчення в Генпрокуратурі

Читать на русском

Генеральна прокуратура допитала колишнього голову Державної фінансової інспекції Миколу Гордієнка в якості свідка у справі щодо фінансових зловживань в уряді Арсенія Яценюка.

Про це на спільному засіданні парламентських комітетів з питань боротьби з корупцією та забезпечення правоохоронної діяльності заявив заступник генерального прокурора України Володимир Гузир, інформує «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як зазначив представник прокуратури, Гордієнко підтвердив дані, озвучені раніше в стінах Верховної Ради, однак нічого нового не повідомивв.

«Органам досудового слідства на сьогоднішній день не надана конкретна інформація щодо того, яка сума збитків із загальної виявленої, яка сьогодні звучала, в період діяльності чинного уряду, і яка була заподіяна попередниками до Революції Гідності», – зазначив Гузир.

При цьому, він засвідчив, що вся надана інформація про результати ревізії, проведеної у 2014 році, направлена в правоохоронні органи.

Нагадаємо, як уже писало «Слово і Діло», народний депутат Антон Геращенко звинуватив колег по коаліції, які звинувачують прем'єр-міністра у корупції, у співпраці з «Опозиційним блоком».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: