Жоден міліціонер у Донецькій області не визнаний учасником АТО – Аброськін

Читать на русском

Начальник Головного управління міліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін повідомив, що ще жоден співробітник міліції в Донецькій області не отримав статусу учасника АТО.

Про це він розповів в інтерв'ю «ЛІГАБізнесІнформ», інформує «Слово і Діло».

Крім того, за словами Аброськіна, тільки нещодавно донецькі міліціонери стали отримувати зарплату як особи, задіяні в антитерористичній операції на території регіону. При цьому він уточнив, що зарплата молодшого офіцерського складу збільшилася з 2700 до 8000 гривень.

Керівник главку Донецької області також повідомив, що серед співробітників донецької міліції на сьогоднішній день є підрозділи, «які стоятимуть на рівень вище аналогічних у всій міліції України».

«Тому що міліція Донецької області працює в найскладніших умовах. Так, надсилають співробітників МВС з інших областей, які тут знаходяться місяць-два, і я вдячний кожному з них за службу в нашому регіоні. Але вони їдуть додому, а наші хлопці виконують свої обов'язки тут протягом багатьох місяців. Вони адаптовані до цих умов і вже зі зброєю в руках можуть протистояти супротивникові», – говорить Аброськін.

«Тому, думаю, у Донецькій області вже йде перебудова міліції. Тут в більшості своїй залишилися люди, які дійсно хочуть служити нашій країні. І бажаючих приїхати до нас служити – досить багато», – додав начальник Донецької обласної міліції.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: