В одеській лікарні стріляли, є жертви (доповнено)

Читать на русском

У ніч на 8 квітня на території одеської міської клінічної лікарні №1 група невідомих осіб відкрила вогонь з травматичної зброї.

«В результаті події одна людина загинула та двоє отримали поранення», – повідомили в прес-службі ГУМВС в Одеській області, передає «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Повідомляється, що зловмисники втекли на автомобілі «BMW» темного кольору.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції, яка вилучила вісім гільз калібру 9 мм до травматичної зброї. Встановлюються всі обставини події. У місті оголошено оперативний план «Перехват».

Як пізніше повідомив начальник відділу зв’язків з громадськістю ГУ МВС в Одеській області Володимир Шаблієнко, злочинці стріляли гумовими кулями, одна людина загинула через те, що куля потрапила їй у шию, перебила артерію і медики не встигли її врятувати.

Також відомо про те, що чоловіки, які постраждали внаслідок перестрілки, почали з’ясовувати стосунки ще на вулиці Дерибасівський. «Між ними сталася бійка а потім і стрілянина. Двоє поранених приїхали у лікарню, і коли їх оглядав лікар, у палату увірвалися невідомі і знову розпочалася стрілянина», – розповів Шаблієнко. 

За фактом стрілянини на території одеської клінічної лікарні №1 відкрито кримінальне провадження за статтею «Умисне вбивство».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: