Яценюк вирішив не зупинятися і звільнив голову Держфінінспекції

Читать на русском

Кабінет міністрів сьогодні на виїзному засіданні звільнив Миколу Гордієнка з посади голови Державної фінансової інспекції та передав матеріали службового розслідування до Генеральної прокуратури.

Про це повідомили у прес-службі Кабміну за результатами сьогоднішнього засідання, пише «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як зазначили у прес-службі уряду, «враховуючи численні порушення законодавства, встановлені в ході службового розслідування, було прийнято рішення звільнити Гордієнко з посади голови Держфінінспекції, а матеріали службового розслідування передати в Генеральну прокуратуру України».

На початку березня Кабмін в рамках боротьби з проявами корупції та перевірки роботи органів виконавчої влади ініціював проведення службового розслідування стосовно керівництва Державної фінансової інспекції та відсторонив голову відомства Гордієнко від виконання обов'язків.

Нагадаємо, сьогодні Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звільнив Анатолія Сіренка з посади начальника департаменту ДАІ МВС України.  

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: