Недопрацювали: у Авакова не переконали суд заарештувати екс-голову ДСНС

Читать на русском

Печерський районний суд Києва не зміг визнати звинувачення, висунуті усуненому голові Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергію Бочковському та його заступнику Василю Стоєцькому, достатніми для обрання запобіжного заходу.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «УНН».

Як зазначають очевидці, клопотання про взяття обвинувачуваного під варту в ході судового засідання відкликали самі слідчі МВС. Суддя Ірина Литвинова повернула матеріали справи стороні обвинувачення на доопрацювання.

Тепер у міліції є 72 години на те, щоб заново звернутися до суду та надати докази необхідності тримання Бочковського під вартою. До того часу він перебуватиме в руках правоохоронців як затриманий.

Нагадаємо, 25 березня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков пообіцяв звернутися до ФБР з проханням про допомогу у розслідуванні справи Бочковського. Затримання чиновника стало резонансною подією, яку, як зізнався сам Аваков, він хоче зробити показовою.

Наверное, стоит ждать объяснений, но на данный момент это выглядит абсурдно. Согласно материалам дела, Глава госслужбы ч...

Posted by Mustafa Nayyem on 27 Март 2015 г.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: