В Кабміні знайшли заміну екс-начальнику Південно-Західної залізниці

Читать на русском

Кабінет міністрів призначив виконувачем обов'язків начальника Південно-Західної залізниці Володимира Тягульського.

Про це за результатами засідання уряду розповіла міністр Кабінету міністрів Ганна Онищенко, пише «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

Тягульського призначили на місце скандально відомого Олексія Кривопишина, який очолював Південно-Західну залізницю протягом 9 років та був відсторонений від виконання обов'язків постановою уряду від 4 березня цього року.

«Було звільнено скандального Кровопишина з посади начальника державного територіального галузевого об'єднання «Південно-Західна залізниця». Цього рішення чекали і, незважаючи на всю резонансність ситуації, воно було прийняте урядом. На його місце призначено Тягульського Володимира Григоровича до моменту призначення відповідно до проведення конкурсів керівника цього стратегічно важливого підприємства», – повідомила Онищенко.

Нагадаємо, Олексію Кривопишину інкримінували зведення за державний кошт спортивно-розважального комплексу. Сьогодні ж міністр внутрішніх справ Арсен Аваков офіційно оголосив про те, що Кривопишина остаточно звільнено із займаної посади.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: