Мер Нововолинська очолив топ безвідповідальних градоначальників

Читать на русском

Міський голова Нововолинська (Волинська обл.) Віктор Сапожніков станом на 20 грудня 2013 року має найбільш високий рейтинг безвідповідальності серед мерів українських міст - 57%, повідомляє проект «Слово і діло».

Зокрема, із зафіксованих проектом 23 обіцянок Сапожнікова більше половини - 13 - були провалені, лише 6 виконані і 4 поки чекають на виконання.

На другому місці за безвідповідальністю – голова Кременчука (Полтавська обл.) Олег Бабаєв: його рейтинг становить 54%.

З 13 обіцянок у системі «Слово і діло» Бабаєв не виконав жодної: 7 заяв мера Кременчука провалені, а ще 6 мають шанс стати як виконаними, так і невиконаними.

Міський голова Володимир-Волинського (Волинська обл.) Петро Саганюк з рейтингом безвідповідальності 53% розташувався на третій позиції: мер цього міста роздав 36 обіцянок, з яких 19 не виконані, лише 9 виконані, а ще 8 перебувають «в процесі».

Четверте місце за безвідповідальністю серед мерів посідає голова Маріуполя (Донецька обл.) Юрій Хотлубей - його рейтинг дорівнює 47%.

При цьому Хотлубей впорався лише з 4 із 17 своїх обіцянок, не виконавши в два рази більше заяв - 8. Ще 5 обіцянок мера чекають свого виконання.

П'ятірку безвідповідальних мерів з рейтингом 45% замикає міський голова Ковеля (Волинська обл.) Олег Кіндер - з 11 його обіцянок 5 отримали статус «не виконано», 2 - «виконано» і 4 - «в процесі».

Варто звернути увагу на цікавий збіг - три з п'яти найбільш безвідповідальних мерів українських міст представляють Волинську область.

Рейтинги безвідповідальності мерів Нововолинська, Кременчука, Володимир-Волинського, Маріуполя та Ковеля розраховані як співвідношення невиконаних ними обіцянок до загальної кількості даних ними обіцянок.

З усіма обіцянками Сапожнікова, Бабаєва, Саганюка, Хотлубея і Кіндера в системі «Слово і діло» можна ознайомитися на їхніх сторінках, наведених за гіперпосиланнями вище.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: