У «БПП» не збираються йти на компроміс з Коломойським

Читать на русском

Народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Павло Різаненко вважає, що держава не повинна йти на поводу у олігархів і влаштовувати їм поблажки.

Про це він заявив в ефірі «Свободи слова» на телеканалі ICTV, передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «БПП».

На думку політика, саме консолідована позиція Президента, прем'єра і парламенту дозволила прийняти закон про акціонерні товариства, а менеджмент «Привату» – відсторонити.

«Потрібно продовжити те, що розпочали. Держава робить усе правильно: прийняли закон, відсторонили менеджмент. Але найголовніше зараз – не піти на компроміс, адже для всіх правила однакові. Для олігархів не може бути жодних поблажок», – переконаний Різаненко.

На його думку, всі мають бути в однакових умовах: як простий громадянин, так і олігарх. «Закон – один для всіх. Найголовніше – не давати нікому паразитувати на державних активах і не давати можливості олігархам зловживати владою», – вважає депутат.

При цьому Різаненко не вважає самоціллю боротьбу з олігархами, а пропонує позбавити їх важелів примноження свого багатства за рахунок держави. «Якщо це чесні підприємці, то вони в чесному змагальному процесі будуть створювати ефективний продукт. Але в даному випадку мова йде конкретно про зловживання владою однією «приватною групою», – додав нардеп.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: