Райнін посилить Харківську область силовиками зі спецпідрозділів МВС

Читать на русском

Губернатор Харківської області Ігор Райнін заявив, що кількість спецпідрозділів міліції в Харківській області буде збільшено.

Про це він повідомив в інтерв'ю на телеканалі «Еспрессо-TV», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Блоку Петра Порошенка».

«Найближчим часом збільшиться склад спецпідрозділів МВС у Харківській області. Ми маємо попередні домовленості, що будуть додаткові ресурси й у СБУ, й у Нацгвардії. Тоді ми зможемо створити необхідний цикл, який дозволить контролювати всю ситуацію в регіоні», – повідомив Райнін.

В цілому ж, голова Харківської ОДА позитивно оцінив роботу харківських силовиків. «І СБУ, і УВС, і обласна прокуратура працюють дуже системно, чітко й чіпко. Ми багато бачимо, багато знаємо. Системна робота СБУ та УВС області говорить про те, що ми при достатніх людських ресурсах можемо спокійно утримувати ситуацію в регіоні», – зазначив губернатор.

На його думку, одним з найважливіших напрямків роботи силових структур, націленої на профілактику тероризму, в даний момент є ефективні слідчі дії. «Один зі способів профілактики – це стовідсоткова розкриваність даних злочинів. І я так орієнтую силовиків. Щоб покарання було неминучим, жорстким і оперативним», – резюмував Райнін.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: