«Мовчазний» Грищенко - найвідповідальніший серед віце-прем'єрів

Читать на русском

Рейтинг відповідальності Костянтина Грищенка становить 35%, що є найвищим показником серед чотирьох віце-прем'єрів в українському уряді.

При цьому системою «Слово і діло» зафіксовано 26 обіцянок Грищенка - з них він зумів виконати 9, з виконанням 4-х обіцянок віце-прем'єр не впорався, а 13 його заяв станом на 19 грудня знаходяться в процесі виконання.

Варто зазначити, що, згідно зі статистикою порталу, Грищенко є найменш «балакучим» серед своїх колег: 26 обіцянок - найнижчий кількісний показник серед чотирьох віце-прем'єрів.

Рейтинг віце-прем'єра Олександра Вілкула дорівнює 27% - це другий показник за відповідальністю.

Як протилежність Грищенку, Вілкул роздав найбільшу кількість обіцянок серед чотирьох віце-прем'єрів - 330: 89 з них він виконав, 55 - провалив, а 186 поки чекають на виконання.

Лише незначно поступається показникам Вілкула рейтинг відповідальності першого віце-прем'єр-міністра Сергія Арбузова - він становить 26%.

Перший віце-прем'єр зумів виконати 13 з 50 зафіксованих проектом «Слово і діло» обіцянок, 5 обіцянок Арбузова були провалені, а 13 знаходяться «в процесі».

Найнижчий рейтинг відповідальності серед чотирьох віце-прем'єрів - 17% - у Юрія Бойка.

Бойко роздав 100 обіцянок, третину з яких - 34 - цей віце-прем'єр провалив. Ще 17 обіцянок Бойко виконав, а 49 його заяв перебувають у процесі виконання.

Рейтинги відповідальності Костянтина Грищенка, Олександра Вілкула, Сергія Арбузова та Юрія Бойка розраховані як співвідношення кількості виконаних кожним з них обіцянок до загальної кількості обіцянок, озвучених кожним з віце-прем'єрів.

З усіма обіцянками віце-прем'єрів можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло» за наведеними вище гіперпосиланнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: