Терористи підірвали ще один офіс волонтерів в Одесі (відео)

Читать на русском

У ніч з 22 на 23 березня в житловому будинку в Одесі пролунав вибух в одному з офісних приміщень.

На цей раз підірвали офіс одеського волонтера Алевтини Короткої, яка активно займається допомогою бійцям в АТО, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Громадське TV Одеси».

За словами очевидців, вибуховою хвилею було вибито скло на декількох поверхах, постраждалих від вибуху немає.

У соцмережах пишуть, що вибух був чутний у багатьох районах міста. Також деякі очевидці спостерігали яскравий спалах в момент вибуху.


Як розповіли в Головному управлінні МВС в Одеській області, спрацював вибуховий пристрій. «Пошкодження отримали орендовані приватними організаціями приміщення та житлові квартири декількома поверхами вище, в яких вибуховою хвилею вибило на вікнах скло. Постраждалих в результаті вибуху немає», – йдеться в повідомленні прес-служби.

У зв'язку з цим, правоохоронними органами розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.1 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

Нагадаємо, на початку березня в Одесі стався вибух у бізнес-центрі «Адміральський», що на вулиці Краснова, де 10 грудня минулого року терористи вже підривали офіс місцевої волонтерської організації. А в ніч на 5 січня прогримів вибух на вулиці Гімназичній в приміщенні, де також збирали допомогу для сил АТО.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: