АТО: ситуація на сході України станом на 23 березня 2015 року

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 8.20 23 березня 2015 за даними РНБО України, прес-центру АТО, групи «Інформаційний опір» та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Дайджест прес-центру АТО


Обстріли

За інформацією прес-центру АТО, з 20.00 вчорашнього вечора до 5 години ранку противник на усіх напрямках обстрілював позиції наших військ. Ворог близько 17 разів застосував зброю.

О 22.05 по селищу Піски бойовики били зі 120 – міліметрового міномету, а о 23.30 та близько першої години ночі завдали вогневих ударів з танку по Опитному, що на Донецькому напрямку. На Луганщині, о 1.15 ночі, грубо порушивши мирні домовленості, та явно демонструючи присутність реактивних систем залпового вогню, ворог з «Градів» обстріляв селище Орехово. А близько 3 години ночі, в районі селища Сокільники піхота противника із використанням стрілецької зброї вступила у вогневий контакт з нашими військовими. Напад успішно відбитий.

На Маріупольському напрямку, близько 20 години противник також невдало намагався штурмувати наші позиції поблизу селища Широкине. Також, за ніч цей населений пункт двічі був обстріляний із 120 – міліметрових мінометів та стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: