Батьки і діти: Янукович, Азаров, Пшонка і Вілкул відповідальніші, ніж сини

Читать на русском

Рейтинг відповідальності Президента України Віктора Януковича становить 34%, тоді як його син, народний депутат Віктор Янукович має рейтинг 20%.

Проектом «Слово і діло» зафіксовані 402 обіцянки Глави держави, з яких він виконав 136, не виконав - 63, а ще 203 обіцянки Президента залишаються в процесі виконання.

У той же час в систему внесено 5 обіцянок Віктора Януковича-молодшого, які він озвучив ЗМІ. З них станом на сьогоднішній день виконана лише одна, а ще 4 знаходяться «в процесі».

Рейтинг відповідальності прем'єр-міністра Миколи Азарова дорівнює 22%, а відповідний показник його сина, народного депутата від фракції ПР Олексія Азарова поки не зрушив з нульової позначки.

У систему «Слово і діло» додані 750 обіцянок Миколи Азарова, з яких прем'єр зумів впоратися зі 166, виконання ще 197 обіцянок керівника виконавчої влади було провалено, а 387 його заяв продовжують очікувати виконання.

Син прем'єра Олексій Азаров роздав 32 обіцянки, більшість яких були включені до його виборчої програми: станом на 18 грудня не підтверджене виконання жодної з них, всі мають статус «в процесі».

Генеральний прокурор Віктор Пшонка може похвалитися рейтингом 46%, тоді як його син Артем, який займає депутатське крісло в ПР, поки не приступив до виконання своїх обіцянок і має нульовий рейтинг.

При цьому Генпрокурор виконав 6 з 13 своїх обіцянок, 3 обіцянки Віктора Пшонки виконані не були, а ще 4 чекають свого виконання.

У свою чергу Артем Пшонка відзначився 19 обіцянками - всі вони очікують на виконання.

Колишній голова Дніпропетровської облради, а нині - мер Кривого Рогу Юрій Вілкул має рейтинг відповідальності 44% - йому вдалося виконати 16 з 36 своїх обіцянок, лише 4 обіцянки мера були провалені, а ще 16 знаходяться «в процесі».

Водночас син Юрія Вілкула Олександр уже вирвався вперед за значимістю займаної посади, але все ще має набагато нижчий рейтинг відповідальності - 27%. Віце-прем'єру підкорилися 89 з 330 обіцянок, з 55 обіцянками він не впорався, а 186 заяв члена уряду мають статус «в процесі».

Рейтинги відповідальності Віктора Януковича і Віктора Януковича-молодшого, Миколи та Олексія Азарових, Віктора та Артема Пшонки, а також Юрія та Олександра Вілкула розраховані як співвідношення виконаних ними обіцянок до загальної кількості даних кожним з них обіцянок.

З усіма обіцянками згаданих політиків можна ознайомитися на їх сторінках у системі «Слово і діло» за наведеними вище гіперпосиланнями.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: