Перед переведенням до АП Чмирь встиг виконати 27 обіцянок і провалити 22

Читать на русском

Екс-губернатор Сумської області Юрій Чмирь, який був призначений заступником глави Адміністрації Президента, на своїй попередній посаді дав 101 обіцянку, з яких виконав 27.

При цьому 22 обіцянки колишнього голови Сумської обласної державної адміністрації були провалені, а 52 - на момент його звільнення, тобто станом на вечір 16 грудня, залишалися в процесі виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальності Юрія Чмиря на посту глави Сумської ОДА склав 27%.

Варто зазначити, що з усіх керівників областей Чмирь запам'ятався своїми «футбольними» обіцянками - у екс-губернатора налічується 11 заяв щодо розвитку спорту №1 в регіоні та будівництва відповідної інфраструктури: тобто кожна десята його обіцянка стосувалася цієї тематики. Втім, ця група обіцянок все ще може бути реалізована, оскільки Чмирь залишається головою Федерації футболу Сумщини.

Серед виконаних обіцянок Чмиря звертають на себе увагу відкриття в Сумах сучасного діагностичного центру при психдиспансері та клініко-діагностичного центру в Шостці, а пізніше - і діагностичних центрів в інших містах, створення Кадетського корпусу, ремонт театру імені Щепкіна, закупівля шкільних автобусів та автомобілів швидкої допомоги, введення електронного запису в дитячі садки в містах.

Водночас, серед невиконаних екс-губернатором Сумщини обіцянок - ліквідація боргів із заробітної плати, відкриття в 2012 році перинатального центру, другої черги обласного психоневрологічного диспансеру, 5 центрів розвитку дитини і державного центру олімпійської підготовки з біатлону, а також відновлення вуличного освітлення в селах і будівництво нового цеху ПАТ «Сумихімпром».

Рейтинг відповідальності Юрій Чмиря розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних ним обіцянок.

З усіма обіцянками Чмиря можна ознайомитися на його сторінці в системі «Слово і діло».

Нагадаємо, 16 грудня Президент Віктор Янукович своїм указом №687 звільнив Юрія Чмиря з посади голови Сумської обласної державної адміністрації, іншим своїм указом №688 призначивши його заступником голови Адміністрації Президента.

При цьому посада заступника глави АП, згідно з повідомленням прес-служби Президента, була введена для посилення роботи в питаннях гуманітарного розвитку та комунікацій - саме за ці напрямки відповідатиме Чмирь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: